Anna-Lena Laurén älskar och uthärdar livet i Moskva

Okategoriserad

Julpaus

22 Dec , 2011, 08.58 Anna-Lena Laurén

 

Nu tar jag julpaus i bloggandet för att fira jul med familjen. Tack alla ni som läser min blogg och kommenterar eller skickar e-post till mig personligen. Jag uppskattar mycket kontakten med er och ert intresse för Ryssland.

Efter nyår fortsätter bloggen.

Jag önskar alla Hbl-läsare en fridfull jul och ett gott nytt år!

5 kommentarer

 1. David Sandbacka skriver:

  Ett stort tack för dina skrivelser om Ryssland. Det är dit sätt att skriva om detta väldiga land som berör. En god jul där i Moskva önskar jag dig och din familj.

 2. Tommi Salakka skriver:

  Счастливого Рождества och С Новым Годом till dig och dina nära! Men ta inte alltför lång paus 😉

 3. Tack för dina upplysande skriverier om det stora Ruslandet.
  Ha en riktigt god jul hemma i Pargas !

 4. Jag väntar alltid otåligt på nästa blogginlägg från Ryssland. Jätteintressant att läsa den informella bloggen vid sidan av dina artiklar i Hbl. Lite abstinensbesvär blir det under julen, men jag kanske klarar det.
  Ha en riktigt skön jul!

 5. Sonja skriver:

  God jul och gott nytt år åt dig med, och många tack för en underhållande och intressant blogg!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *